Ecolab lancerer innovativt tøjvaskeprogram til sæbe i fast form

26.05.15
Aquanomic - en sikker og simpel arbejdsgang der fører til unikke resultater.

Ecolab lancerer et nyt og innovativt tøjvaskeprogram. Aquanomic leverer ensartede resultater i vask af tekstiler. Programmet kombinerer innovative faste tøjvaskemidler med den nyeste doseringsmetode, der garanterer præcis dosering og unik kundeindsigt. Ved hjælp af rapporter kan nøgletal nu trækkes i vaskeriet, hvilket kan hjælpe med at forbedre effektiviteten af vaskeprocessen. Samtidig opnår man personlig service fra en af Ecolabs erfarne konsulenter.

“Vi forstår, at rene tekstiler er vigtigt, når det kommer til at beskytte dit brand. Renhed påvirker nemlig gæsternes oplevelse, loyalitet og videre indflydelse, det er hvad de fortæller videre til venner og familie, "siger Brian Henke, Senior Vice President og General Manager, Ecolab Institutional Europa. "Derfor  er det vigtigt altid at levere en ren og frisk førstegangsoplevelse. Forbedring af gæsternes tilfredshed hjælper med at øge din bundlinje"

Vaskemidler i fast form har betydelige fordele i forhold til traditionelle flydende vaskemidler. De reducere vaskeripersonalets direkte kontakt med kemikalier. De er meget lettere - vejer helt ned til 1,36 kilo -, dermed er de lettere at udskifte og enkle at anvende. Forskning udført af Institut for arbejdssikkerhed i Tyskland fandt ud af, at håndtering af kapsler reducerer kroppens belastning med op til 90%*. 

Aquanomic programmet har stærke bæredygtige evner, da det potentielt kan reducere vasketrin, vandforbrug og vandtemperatur med op til 40% og reducere emballagemængden med op til 70%.   

Om Ecolab
Som en pålidelig partner hos mere end 1 million kunder er Ecolab (ECL) den globale leder indenfor vand, hygiejne og energi teknologier og service, der beskytter mennesker og vitale ressourcer. Med et salg i 2013 på $13 milliarder og 45.000 ansatte, Ecolab leverer samlede løsninger og on-site service for at sikre fødevarerne, opretholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftseffektiviteten for vores kunder indenfor fødevarer, sundhedspleje, energi, hotel og industrielle markeder i mere end 170 lande over hele verden. For flere Ecolab nyheder og information, besøg www.ecolab.com.

Følg os på Twitter @ecolab eller Facebook på facebook.com/ecolab.

 

*Resultat af komparativt studie "Flydende i forhold til Produkter i fast form“, bestilt af Ecolab og Institut for Work Safety (IFA/ St. Augustin, Germany)

Kontakt:

I Europa :

Antonia Lang

+43 (0) 664 1846083  

antonia.lang@ecolab.com

Kate Askew

+41 (0) 78 6553005

kate.askew(at)ecolab.com

 

I USA:

Roman Blahoski

+1 651-250-4385

MediaRelations@Ecolab.com

(ECL-C)

27. maj 2015Back to Top