ECOLAB INTRODUCERER OXYGUARD40

13.01.16
OxyGuard 40 er det første og eneste 40 °C vaskeprogram til hotel- og restaurant tekstiler, der er mærket med EU-blomsten*.

OxyGuard40 er et nyt lav temperatur program, der er målrettet hotel og restaurant tekstiler. Det er samtidig det første professionelle vaskeprogram, der opfylder de høje krav fra EU-blomsten. Takket være en blanding af specielle polymer, builders og tensider samt en kombination af forskellige blegeteknologier, kan OxyGuard 40 bevare den originale hvidhedsgrad gennem hele tekstilernes levetid, reducere driftsomkostningerne og forlænge tekstilernes levetid.

Ecolab forstår betydningen af at bevare jordens naturlige ressourcer og reducere den miljømæssige påvirkning. OxyGuard40 er omkostningseffektiv og giver lavere driftsomkostninger gennem reduceret vand- og energiforbrug samt forlængelse af tekstilernes livscyklus. Høj effektivitet ved lavere temperatur og nem anvendelse kan give en omkostningsreduktion på op til 20%.

OxyGuard40 står for kvalitet. Bevarelse af tekstilernes egenskaber, beskyttelse af farver og en upåklagelig hvidhed giver optimal kvalitet til professionelle vaskerier.

OxyGuard40 er fleksibelt og enkelt. Programmet kan tilpasses alle vaskerier. Det kan installeres meget hurtigt, da det ikke kræver noget specielt udstyr andet end pumper. På grund af programmets høje effektivitet kan også anvendes til svært besmudsede tekstiler blot ved at tilpasse doseringer og temperaturer

 "OxyGuard40 er en innovative og effektiv process, der beskytter miljøet og opfylder de stigende krav fra hoteller og det omkringliggende samfund om en miljøvenlig vaskeproces” siger Andréas Weilinghoff, Ecolabs senior Vice president and General Manager, Global Textile Care. “Programmet tilbyder de højeste standarder for bæredygtighed, da det er den første proces til professionelle vaskerier, der er mærket med EU-blomsten”.

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte de Ecolab-konsulent.

For flere nyheder og information fra Ecolab kan du besøge os på www.ecolab.com.                              Følg os på Twitter (at)ecolab eller Facebook at facebook.com/ecolab.

 

 

*“EU-blomsten er et miljømærke, der gives til produkter og service, der lever op til skrappe miljøvenlige standarder i alle relevante faser af deres livscyklus; fra råstofudvinding til produktion, distribution og bortskaffelse”.

 

 Back to Top